"Okul Dışarıda Günü (Outdoor Classroom Day)"

Tüm dünyada kutlanılan "Okul Dışarıda Günü (Outdoor Classroom Day)" etkinliğinde biz de varız.

Okul Dışarıda Günü, açık havada öğrenmeye ve oynamaya ilham vermek için her yıl dünya çapında kutlanan bir organizasyondur. Günümüz yaşam şartlarında çocukların dışarıda oyun oynama süreleri iyice azaldı. Buradan yola çıkarak çocukların açık havada geçirdiği süreyi arttırmak amacıyla düzenlenen bu organizasyon, aynı zamanda çocuğun öğrenme ile arasındaki ilişkiyi güçlendirir ve çevresiyle daha kuvvetli bağlar kurmalarını sağlar. Okul Dışarda Günü,açık havada öğrenmeyi ve oynamayı kutlamak ve ilham vermek için yapılan küresel bir kampanyadır. Okul Dışarıda Günü'nde dünyanın dört bir yanından binlerce okul sınıflarını açık havaya taşır ve derslerini oyun yoluyla işler. 4 Kasım 2021 tarihinde Figen Kınalıtaş ve Hülya Sarıdaş Öğretmenlerimiz rehberliğinde 11 ve 12. Sınıflar ile okul bahçesinde etkinlikler yapıldı.

Figen KINALITAŞ 12-B sınıfıyla okul dışarda günü etkinliğinde KOA Sosyal sorumluluk projesi kapsamında özellikle bu yıl ülkemizde yaşanan orman yangınlarına dikkat çekmek ve farkındalığı artırmak için bitki artıklarariyla "TÜRKİYE YE HAYAT OLALİM" Sloganıyla tüm dünyaya sesimizi duyurmaya çalıştık.Emegi geçen ogrencilerimizi kutlarız.

Ayrıca bu günkü etkinliğimizin posterini tasarlayan 10-B sınıfı öğrencilerimizden ; Selinay ÜREMİŞ, Ertuğrul KARIN, Ömer Faruk KARAAĞAÇ, Ece BACAK ve Pelin AKKOCA ya katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

05-11-202105-11-202105-11-202105-11-202105-11-2021

Yayın: 05.11.2021 - Güncelleme: 05.11.2021 15:26 - Görüntülenme: 755