Etiket Sonuçları: ödfl

Ağu

Ömer Derindere Fen Lisesi üniversite sınavlarında elde ettiği başarı ile her geçen yıl üst sıralardaki öğrenci sayısını arttırıyor.

Ara

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın düzenlenmiş olduğu Liseler Arası Bilgi Yarışmasında okulumuz öğrencileri ilde ve bölgede 1. olarak Türkiye finallerine Katılmaya hak kazanmıştır.Yapılan Türkiye finallerinde Türkiye 1.'si olarak bizleri gururlandırmışlardır. Öğrencilerimizi ve emeği geçen tüm öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ağu

2022 YKS ile yükseköğretim kurumlarına yerleşen tüm öğrencilerimizi, ailelerini ve emeği geçen tüm öğretmenlerimiz tebrik ediyoruz.

Kas

Tüm dünyada kutlanılan "Okul Dışarıda Günü (Outdoor Classroom Day)" etkinliğinde biz de varız.

Eyl

Ömer Derindere Fen Lisesi olarak eğitim öğretime devam etmekteyiz. Basında çıkan yanlış haberlere itibar etmeyiniz. Yalnızca 1 şubede 2. vakanın çıkması nedeniyle bir sınıf uzaktan eğitime geçmiş, diğer tüm öğrencilerimizle yüzyüze eğitime devam etmekteyiz.

Eyl

2021 - 2022 Eğitim Öğretim Yılı ders zili 8:30'da çalarak başlamıştır. Covid19 tedbirleri kapsamında belirlenen kurallara uyularak derslerimiz işlenecektir.

Tem

ÖDFL Ailesi salgının zorluklarıyla geçen bir buçuk yıllık dönemin ardından 21 Haziran sonrasında öğrencilerine yönelik sosyal, duygusal, akademik etkinlik ve destek programı başlattı. Her gün farklı etkinliklerin gerçekleştirildiği programın içeriğinde film izleme, doğa yürüyüşü, tarihi geziler, kahvaltı gibi sosyal etkinliklerin; resim yapma ve müzik gibi sanatsal etkinliklerin; satranç, dart, masa tenisi, mölky gibi sportif yarışmaların yanı sıra bir de geniş kapsamlı katılımla gerçekleştirilen mezuniyet programı ve yıl sonu şenliği yer aldı.

Tem

May

Sınava hazırlık çalışmaları covid19 pandemi kurallarına uyularak devam etmektedir.

May

Çorum Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenledikleri 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında satranç turnuvası karşılaşmaları sonucunda okulumuz ilimizde 3. olmuştur. Satranç Turnuvasına katılıp başarılı olan Nihat ALICI, Miray Azra ÇOLAK ve Alihan AKCA öğrencilerimize çok teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.