May

Okulumuz öğrenci ve öğretmenleri okul sosyal etkinlikleri kapsamında bisiklet turu düzenledi.

26 Mayıs 2023 Cuma günü ders bitiminde, okul öğrenci ve öğretmenleri ilçemiz Kamil Köyü yolu başlangıcında trafik polisleri nezaretinde  bisikletlerine start verdiler. Eğlenceli geçen turda Havdan-Dutluk mevkiine kadar ilerleyen öğrenci ve öğretmenler bu mevkii de kendilerine sunulan ikramları yiyip bir süre dinlenen öğrenci ve öğretmenler  akşam saatlerinde ilçeye geri döndüler.

Tur ile ilgili bir açıklama yapan Okul Müdürü Mustafa YILDIRIM sosyal etkinlikler kapsamında düzenlenen bisiklet turunun, öğrenci-öğretmen kaynaşması ile  yoğun bir  şekilde devam eden dersler arasında nefes aldırıcı güzel bir etkinlik olduğunu söyleyerek  bu tür sosyal faaliyetlere çeşitlendirilerek sık sık yer verileceğini belirtti.

May

Türkiye Zeka Vakfı tarafından düzenlenen Zeka Oyunları Şampiyonası'nın il ve bölge elemelerini başarı ile geçen öğrencilerimiz 10. ve 11. sınıf kategorilerinde Ankara ODTÜ'de yapılan Türkiye Finallerine katıldılar.

May

Okulumuzda sınıflardan üçer temsilcinin karşılıklı olarak kendi tezlerini savunduğu ve karşı sınıfın tezlerini çürüttüğü bu etkinlikte rakiplerinden daha yüksek puan alan 10/C sınıfı birinci oldu. 10/C sınıfı temsilcilerine ödülleri okul müdürü Mustafa YILDIRIM tarafından verildi.

May

Okulumuz öğrencileri 6 Mayıs 2023 cumartesi günü 9. sınıf öğrencileriyle Çorum Devlet Tiyatroları Salonuna tiyatro izlemeye gitti. Edebiyat Öğretmenleri eşliğinde "Yağmurcu" adlı tiyatroyu izleyen öğrenciler, ayrıca şehir gezisi yaptıktan sonra akşam saaatlerinde Osmancık'a geri döndü.

May

Kaymakamımız Sn. Ayhan AKPAY Okulumuzdaki Meslek Tanıtım Günleri Etkinliğine katılarak öğrencilerimiz ile bir araya geldi. Kaymakamımız Kaymakamlık mesleğini anlatarak öğrencilerimize bilgilendirmede bulundu. Sayın Kaymakamımıza teşekkürlerimizi arz ederiz. Sevgili öğrencilerimize eğitim hayatında başarılar dileriz.