ÖMER DERİNDERE FEN LİSESİ MORAL GECESİ

Ömer Derindere Fen Lisesi Kız pansiyonunda düzenlenen moral gecesiyle öğrenciler eğlenme ve stres atma imkânı buldu.

Geçtiğimiz ay okul pansiyonunda bir doğal gaz zehirlenmesi yaşanmış, pansiyon geçici olarak kapatılmış, öğrenciler başka yurtlara yerleştirilmişti. Okul pansiyonunun doğal gaz tertibatının yenilenmesinden sonra yurt tekrar hizmete açılmıştı. Bu olay sonucunda yaşanan travmanın etkilerini atmak için okul idaresi, öğretmen ve öğrencilere müzikli, eğlenceli, ikramlı bir moral gecesi düzenledi. Bu eğlenceyle öğrenciler hem doğal gaz zehirlenmesine dayalı travmayı atlatma hem de biten sınavlardan sonra rahatlama fırsatı yakaladı.

Yayın: 10.02.2020 - Güncelleme: 12.02.2020 08:36 - Görüntülenme: 1283