ÇORUM / OSMANCIK - Ömer Derindere Fen Lisesi

Ömer Derindere Fen Lisesi Kitap Fuarında

Konu kitaplar olunca hiçbir etkinliği ve fırsatı kaçırmayan Ömer Derindere Fen Lisesi öğrencileri yine bir fırsatı değerlendirdi

ÇORUM - Osmancık Osmancık Ömer Derindere Fen Lisesi Edebiyat  öğretmenleri O.Yaşar PEHLİVAN ve Bilal ÖZTURGUT öğretmenlerimizin önderliğinde öğrencilerimiz , TÜYAP Samsun Fuarve Kongre Merkezinde düzenlenen  ve 15-23 Şubat 2020 tarihleri arasında kapılarını ziyaretçilerine açmış olan Karadeniz 6. Kitap Fuarını ziyaret etmiştir. Konu kitaplar olunca hiçbir etkinliği ve fırsatı kaçırmayan Ömer Derindere Fen Lisesi yine bir fırsatı değerlendirerek Karadeniz 6. Kitap Fuarı'na  katılım göstermiştir. Fuarda yer alan tüm stantları gezerek kitapların içerikleri hakkında bilgi sahibi olduk ve beğendiğimiz kitapları sahiplenmenin, kitapların yazarlarıyla tanışma fırsatının, aldığımız kitapları imzalatmanın ve onlarla tanışarak birlikte resim çektirmenin mutluluğunu ve sevincini yaşadık.

24-02-202024-02-2020

Yayın: 24.02.2020 - Güncelleme: 24.02.2020 09:28 - Görüntülenme: 807