ÖDFL Çorum Devlet Tiyatrosunda

Erzurum Devlet Tiyatrosu tarafından sahnelenen "Ölümcül Oyun" adlı tiyatroyu seyreden ÖDFL öğretmenler ve öğrenciler oyunu çok beğendiklerini ifade ettiler.

Edebiyat Öğretmeni Yaşar Pehlivan: "Öğrencilerimizin akademik başarılarının yanı sıra kültürel ve sanatsal yönden de gelişimini önemsiyoruz ve fırsat buldukça bu tür etkinlikleri takip ediyoruz.  Bu dönem Samsun ve Çorum'da düzenlenen kitap fuarlarına katıldık ve müzeleri gezdik. Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle türkü ve şiir programı düzenledik ayrıca sınıflar arası bilgi yarışması devam ediyor. Bildiğiniz gibi okulumuz öğrencileri bilgi yarışmasında Türkiye Şampiyonu oldular bu gerçekten çok büyük ve gurur verici bir başarı. Kısacası okul olarak öğrencilerimizi çok yönlü yetiştirmek için elimizden geleni yapıyoruz " dedi.

12-12-202212-12-2022

Yayın: 12.12.2022 - Güncelleme: 12.12.2022 15:38 - Görüntülenme: 408