Etiket Sonuçları: ömer derindere fen lisesi

Ağu

Ömer Derindere Fen Lisesi üniversite sınavlarında elde ettiği başarı ile her geçen yıl üst sıralardaki öğrenci sayısını arttırıyor.

Ara

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın düzenlenmiş olduğu Liseler Arası Bilgi Yarışmasında okulumuz öğrencileri ilde ve bölgede 1. olarak Türkiye finallerine Katılmaya hak kazanmıştır.Yapılan Türkiye finallerinde Türkiye 1.'si olarak bizleri gururlandırmışlardır. Öğrencilerimizi ve emeği geçen tüm öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ağu

2022 YKS ile yükseköğretim kurumlarına yerleşen tüm öğrencilerimizi, ailelerini ve emeği geçen tüm öğretmenlerimiz tebrik ediyoruz.