Etiket Sonuçları: fen lisesi

Ağu

Ömer Derindere Fen Lisesi üniversite sınavlarında elde ettiği başarı ile her geçen yıl üst sıralardaki öğrenci sayısını arttırıyor.

Ara

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın düzenlenmiş olduğu Liseler Arası Bilgi Yarışmasında okulumuz öğrencileri ilde ve bölgede 1. olarak Türkiye finallerine Katılmaya hak kazanmıştır.Yapılan Türkiye finallerinde Türkiye 1.'si olarak bizleri gururlandırmışlardır. Öğrencilerimizi ve emeği geçen tüm öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Tem

LGS Yerleştirme sonuçları bugün itibariyle açıklandı.  Okulumuza yerleşen tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Bundan sonraki süreçte neler yapılması gerektiğine dair kısa açıklamalara aşağıda yer vereceğiz.

Ağu

2022 YKS ile yükseköğretim kurumlarına yerleşen tüm öğrencilerimizi, ailelerini ve emeği geçen tüm öğretmenlerimiz tebrik ediyoruz.

Tem

18 Temmuz Pazartesi sabahı açıklanan YKS sonuçlarına göre Ömer Derindere Fen Lisesi öğrencisi Günseli KARABUDAK, sayısal puan alanında 3 milyon 200 bin aday arasından yüzde 0,27 dilime girerek Türkiye genelinde 6337. ilçede ise birinci olmuştur. Bu sonuçla hedeflediği Tıp Fakültesine girmeye hak kazanan Ömer Derindere Fen Lisesi öğrencisi Günseli KARABUDAK, Okul Müdürü Mustafa YILDIRIM tarafından altın ile ödüllendirilmiştir.

Tem

Ömer Derindere Fen Lisesi 2,5 milyon öğrencinin  girdiği Yüksek Öğretim Kurumları Sınavında ilk 50 bine 10 öğrenci yerleştirerek ilçe adına önemli bir başarıya imza attı.

Haz

Telafide Ben de Varım Faaliyetleri kapsamında planlanan 9 ve 10. sınıfları bitirmiş öğrencilere yönelik yaz telafi programına ait ders programına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Başvuru için 05.07.2021 tarihine kadar okula şahsen dilekçe ile başvuru yapılması gerekmektedir.

Başvuru esnasında aşağıdaki veli izin belgesi ile başvuru yapmanız gerekmektedir.

Veli izin dilekçesi için tıklayınız.

2020 Mezunlarımızdan

2 Öğrenci TIP Fakültesi

2 Öğrenci DİŞ Hekimliği

1 Öğrenci Eczacılık

2 Öğrenci HUKUK Fakültesi

1 Öğrenci Bilgisayar Mühendisliği

1 Öğrenci Makine Mühendisliği

1 Öğrenci Mimarlık

1 Öğrenci Diyetisyenlik

2 Öğrenci Veterinerlik Fak

1 Öğrenci Deniz Ulaşt. Mühendisliği

1 Öğrenci Genetik Mühendisliği

3 Öğrenci Eğitim Fakültesi

5 Öğrenci Hemşirelik

Fakültelerini kazanmıştır.  Tüm Öğrenci, veli ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum.

BAŞARI TESADÜF DEĞİLDİR.

Ağu

Türkiye sıralamasında 4105. sırayla ilk 5000 e girmeyi başaran öğrencimiz Akif KARAKURT, Okul Müdürü Mustafa YILDIRIM tarafından ödüllendirildi.

Tem

12. Sınıfa geçen öğrencilerimiz için planlanan yaz kursu 20 temmuz itibariyle başladı.

Tem

Okulumuz Ömer Derindere Fen Lisesinden LGS sınavına giren öğrenci ve velilere mektup